2014. május 9., péntek

Paleo karalábé tócsni




Hozzávalók:


  • 2 nagyobb karalábé, lereszelve
  • 1 maréknyi petrezselyem zöldje
  • 2 tojás
  • 5 evőkanál zabpehely, őrölve
  • vaj
  • só, bors



A lereszelt karalábét összekeverjük a petrezselyemmel, tojással, őrölt zabpehellyel és a fűszerekkel. Negyed órára félretesszük, hogy a zabpehely felszívja a nedvességet, majd a serpenyőben felforrósítjuk a vajat és evőkanálnyi adagot helyezünk a forró zsiradékba, amit egy kicsit ellapítgatunk. Mindkét oldalát pirosasra sütjük.



Frissen a legfinomabb, de hidegen is ízlett Sacimnak. Paradicsomsalátával ettem, valami mennyei étel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése