2014. november 2., vasárnap

Aszaltszilvás piskóta




Hozzávalók:


  • 4 db tojás
  • 1 kiskanál sütőpor
  • 1 nagy marék aszaltszilva
  • 1 kiskanál rum
  • 2 púpos evőkanál őrölt kókuszreszelék
  • 1 kiskanál karob
  • 1 kiskanál szezámmagliszt

A 4 tojást a rummal és az aszaltszilvával a turmixgépbe dobjuk és amennyire csak lehet simára  turmixoljuk. 
Ezután átöntjük egy tálba, és hozzákeverjük az összes többi felsorolt hozzávalót, majd egy kivajazott őzgerinc vagy bármi egyéb formába öntjük és 180 fokra felmelegített sütőben megsütjük. A közepén fogvájóval ellenőrizzük, hogy a közepe is átsült e...
Nagyon finom!!! Ha megvárjuk, hogy kihűljön, akkor szépen szeletelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése