2015. február 22., vasárnap

Újabb paleo almás





Hozzávalók:

  • 1 dl olaj
  • 5 evőkanál eritrit
  • 5 db tojás
  • 4 evőkanál őrölt zabpehely
  • 4 evőkanál őrölt kókuszreszelék
  • 1 evőkanál útifűmaghéj

Töltelék:
  • 5 alma, lereszelve
  • 4 evőkanál eritrit
  • fahéj

A tésztához valókat alaposan összekeverjük. Nekem eléggé folyékony lett a tésztám, de a végén njól sült ki a dolog :) 
A tészta felét egy kivajazott tepsibe öntjük, arra rátesszük az eritrittel és fahéjjal összekevert almát, majd a tetejére jön a tészta másik fele.
180 fokra felmelegített sütőbe tesszük és addig sütjük, amíg egyrészt aranybarna nem lesz, másrészt a közepét, villa ellenőrzéssel megfelelőnek nem találjuk.
Nagyon finom, de én úgy éreztem, még több almát is elbírt volna a tészta...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése