2018. január 14., vasárnap

Zöldbanánlisztes parmezán pogácsák




A vasárnapi egész délutános mega film-maratonhoz kellett sütnöm magamnak valami rágcsát, mert a többiek is eszegettek: pattogatott kukoricát, töltött pogácsát, kókuszgolyót... Nem volt egy diétás vasárnap 😀😀😀

Hozzávalók:

  • 8 púpos evőkanál zöldbanánliszt
  • 2 nagy evőkanál kókuszzsír (nem folyékony)
  • 3 púpos evőkanál parmezán
  • 1 tojás
  • 1 csapott kiskanál só
  • 1 kiskanál szódabikarbóna
  • pár csepp citromlé
  • 2 nagy evőkanál sűrű kókusztejszín
Mindent összekeverünk. Amennyiben száraznak találjuk a tésztát, adjunk a kókusztejszínből még a keverékhez, hogy formázható állaga legyen. 
180 fokon süssük, amíg megfelelőnek találjuk. Sütés során bebarnul és egy kicsit meg is repedezik a teteje.
Pástétommal mesés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése